Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2016 18:44
Čas čtení 0:00
Martin Z.

Belehradský oheň v Klube Dole

REFRESHER
Uložit Uložené

Prvý marcový víkend odštartuje Dole pestrou zmesou žánrov.

Štvrtkovú noc nabitú technom a house-om vystriedať hip-hopový piatok a všetko zakončí bláznivá sobotná noc pod taktovkou DJov z crews Teklife a MysticStylez.

Etablovaná značka na domácej scéne Covert Interests vtiahne návštevníkov klubu vo štvrtok 3. 3. do vôd house-u a techna, ktoré nemajú presne definované ani hranice, ani pôvod. Večer budú mať v rukách DJi BBK a BigFish. Viac podrobností tu.

Belehradský oheň v Klube Dole

 

 

Old school a nu school za jedným mixpultom! Traja DJskí majstri Dalyb, Škrupo a Vec verzus jedna klubová noc. V piatok 4. 3. vás Tempomat vezme na jazdu ich obľúbenými hip-hopovými kúskami. Pre viac podrobností pozri sem.

Belehradský oheň v Klube Dole

 

Sobotný večer (5. 3.) sa bude Dole niesť v znamení juke a footworku, ktorý pod hlavičkou Teklife a MysticStylez prinesú srbskí DJi Feloneezy, Jackie Dagger a Rex Regix. Z domácej scény sa predstaví energické duo Assquakess. Ďalšie informácie nájdeš tu.

Belehradský oheň v Klube Dole
 

Domů
Sdílet
Diskuse