Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2016 13:17
Čas čtení 0:00
Marek R.

Na stadionu Dortmundu zemřel během zápasu fanoušek. Reakce obou fanouškovských základen vyvolává husí kůži

SPORT
Uložit Uložené

Fanoušci Dortmundu a Mainzu se dokázali spojit, protože jsou i důležitější věci než fotbal.

Borussia Dortmund po nepříliš vydařené minulé sezoně opět nabrala druhý dech. V lize se jako jediný klub drží na dosah mnichovského Bayernu, no a v Evropské lize si poradili s Tottenhamem suverénně 3: 0, protože anglický celek se šetřil na včerejší zápas s týmem světových kvalit, suverénně poslední Aston Villou. Jelikož v sobotu se Bayern radoval ze tří bodů po jasném vítězství nad Brémami, musela Borussia Dortmund také naplno bodovat ve včerejším zápase. Nakonec se po gólech Reus a Kagawa těšili ze zasloužených tří bodů, když byli během zápasu jasně lepším týmem a klidně mohli vyhrát mnohem větším rozdílem.

Na stadionu Dortmundu zemřel během zápasu fanoušek. Reakce obou fanouškovských základen vyvolává husí kůži

Po konci zápasu však měli jak domácí fanoušci, tak i hráči, smíšené pocity. Během zápasu totiž na jihozápadní tribuně dostali dva fanoušci domácích infarkt a jeden z nich přímo na místě i zemřel. O této tragické události po chvíli informovala světelná tabule na stadionu a reakce na tento moment nenechala na sebe dlouho čekat. Během pár vteřin přestaly oba fanouškovské tábory povzbuzovat svůj tým a spojily se v jeden hlasitý sbor, který začal zpívat známou píseň You will never walk alone.

Domů
Sdílet
Diskuse