Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2016 14:45
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Pimp C hosťuje na Drakeovej skladbe Faithful, ktorá atmosférou pripomína album Take Care

HUDBA
Uložit Uložené

Žeby ďalší leaknutý track z albumu Views From the 6? Naisto nevieme, no aj tak si ho pusti.

Pred pár dňami unikla na internet dvojica skladieb z Drizzyho dielne, no nakoniec sa ukázalo, že jedna z nich je len jeho hosťovačka pre speváčku Babeo Baggins a druhá bola kolaborácia s Popcaanom, ktorá však ľudom nejako extra neučarovala.

Napraviť by to ale môže ďalší leak, keďže tým je skladba Faithful s riadkami od zosnulej legendy Pimp C-ho. Drake je veľkým fanúšikom člena UGK, pričom slohu na tento song si požičal z remixu Tom Ford z roku 2014. Doplnil ju príjemnou produkciou od najlepšieho priateľa Fortyho, a takisto krátkym samplom Amber Rose na začiatku piesne. Tá sa celá nesie na atmosfére, ktorá veľmi silno pripomína vibe dosky Take Care, k čomu, samozrejme, dopomohol Champagne Papi tradičným spevom o dievčati, s ktorým by chcel mať niečo vážnejšie, avšak ona sa zameriava na kariéru, a zároveň mu kvôli jeho povesti s dámami príliš neverí. Či sa Faithful objaví na Views From the 6, uvidíme, dúfajme, čoskoro.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse