Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2016 20:13
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Drake dostal na jednu skladbu Kanyeho a Jay Zho. Poslechni si dvě písně, které nasvědčují, že Drizzyho sezóna nabírá na otáčkách

HUDBA
Uložit Uložené

Internet explodoval, když Drake pustil do světa dvojici singlů z alba Views From the 6.

Poslední leaknuté skladby od Drakea nebyly špatné, ovšem označit je za nadprůměr, který jsme očekávali, možné nebylo. Kolaborace s Pimp Cm byla docela fajn, ovšem od Drizzyho jsme před vydáním jednoho z najvyhajpovanějších alb roku čekali nějakou silnější skladbu, která by v hlavě rezonovala mnohem déle. Tato fakta si před releasem Views From the 6 uvědomoval pravděpodobně i on, a tak pustil do éteru dvojici songů s potenciálem všechny umlčet.
 
Tím tradičním hitem, bangerem, nazvi to jak chceš, je první dnešní singl nesoucí název Pop Style. Pozici hostů na něm zaujalo duo The Throne. Ano, jsou to Kanye a Jay Z, jejichž společná deska nesla titul Watch the Throne. Song s beatem od Sevna Thomasa, Franka Dukese, Fortyho a Boi-1da otevírá klasický Drakeův chytlavý refrén plynule přecházející do vydařené sloky torontského hudebníka. Ve svých řádcích zmiňuje například Channinga Tatuma či Justina Timberlakea. Ihned, jak Drizzyho sloka dospěje ke konci, tě do sedadla pevně zaryje Hova s ​​jeho dvojicí barů následovaný Yeezym a reálným WTT vibem. Přestože Champagne Papi spolupracoval s oběma umělci již dříve, toto je poprvé, co jsou společně na jedné skladbě. Výsledek posuď níže, ale zklamaný určitě nebudeš. Navíc, Kanyeho sloka: "Throne is back up in it, aye," jakož i skutečnost, že byl feat zapsán jako The Throne, možná nasvědčuje, že pokračování tohoto projektu není vzdáleno.

Zatímco Pop Style je více rapovým hitem, druhý dnešní singl, rádiovka One Dance, se znovu nese na vlně dancehallu, připomínající atmosféru spolupráce Work s Rihannou. Drake tě přinutí trochu se houpat do nakažlivého rytmu této písně, ke které přispěly svými částmi i vysamplovaná Kyla a Nigerijec Wizkid poskytující vokály. Výrazným prvkem písně je povedená melodie z dílny Nineteen85, Fortyho a Wizkida. Song si můžeš pustit níže a doufej zároveň s námi, že Views jsou v dohledu.

Vtipný gif ze Simpsonových vystihující Jay Zho část na Pop Style.


Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter 

Domů
Sdílet
Diskuse