Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2016 0:43
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Slovenský producent Abe se upsal pod Atlantic Records. Uvidíme ho v budoucnu se jmény jako Young Thug nebo Wiz Khalifa?

HUDBA
Uložit Uložené

Po několika úspěšných spolupracích se Abe nakonec upsal pod vydavatelství Atlantic Records.

Starý známý producent z H16, Abe, v posledních dnech zažívá nejspíše vrchol své kariéry. Nejprve jsme se doslechli, že se do jeho beatu položí Kevin Gates (určitě znáte 2 Phones), nemluvě o předchozích spolupracích se jmény jako Chief Keef nebo Soulja Boy. A nyní zjišťujeme, že dokonce uzavřel smlouvu s vydavatelstvím Atlantic Records. To momentálně zastřešuje umělce jako Bruno Mars, Ed Sheeran nebo Coldplay, ale nás bude zajímat hlavně ta rapová část. Do ní totiž spadá třeba Wiz Khalifa, Young Thug nebo Ty Dolla $ign, se kterými je nyní potenciální spolupráce možná více než kdy předtím, ač vše samozřejmě nepůjde jen hned a odhadujeme, že se nejprve bude objevovat zejména u zmiňovaného Kevina Gatese, který pod Atlantic tvoří také.

Tak či tak jsme jen rádi, že je hudební export z našich končin opět v pohybu a budeme se jen těšit, co nám Abe ve spolupráci s velkými zahraničními jmény připraví.

Domů
Sdílet
Diskuse