Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2016 20:19
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Svět opustila hudební legenda Prince. Muzikant zemřel ve svém příbytku v Minnesotě

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Prince opustil tento svět.

Hudební legenda Prince už není mezi námi. Americký muzikant narozen v roce 1958 zesnul ve svém příbytku v Paisley Park v americkém městě Minnesota, kde bydlel. Zprávy o tom, že na místo jeho bydliště dorazili záchranáři, se na internet dostaly už dnes ráno, ale oficiální potvrzení ze strany publicistů zesnulého zpěváka přišlo až v pozdějších hodinách, kdy už bylo jasné, že Prince zemřel.

Ještě minulý týden se americký hudebník dostal do médií, když muselo jeho letadlo nouzově přistát, aby mohl být převezen do nemocnice, za což mohla údajná chřipka, ze které se léčil. Z nemocnice byl však propuštěn hned na druhý den a stihl ještě zorganizovat oslavnou party, které se účastnily desítky hostů a Prince z ní dokonce přidal i pár fotografií na svůj Twitter. Bližší informace ani příčina smrti zatím nejsou známy a až v následujících dnech se svět pravděpodobně dozví, co se 57letému hudebníkovi vlastně stalo.

Svět opustila hudební legenda Prince. Muzikant zemřel ve svém příbytku v Minnesotě
Zdroj: MICHAEL TRAN/FILMMAGIC

Domů
Sdílet
Diskuse