Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2016 17:07
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Instagram čeká vizuální změna. Aplikace dostane černobílé prostředí s minimalistickým designem

TECH
Uložit Uložené

Pěkné se zřejmě již brzy stane ještě krásnějším.

Když připravují vývojáři aplikací větší aktualizaci, ještě před samotným uvolněním balíčku zrealizují testování na malém počtu uživatelů, aby zjistili, co musí dotáhnout a co vylepšit. Výjimkou samozřejmě není ani sociální síť Instagram, která má měsíčně více než 400milionů návštěvníků. A jak jsme se díky Mashable včetně dalších tech webů dozvěděli, pár z nich má momentálně přístup k vizuálně pozměněnému prostředí v aplikaci pro operační systém iOS. Co nás tedy může už zanedlouho čekat?
 
Na níže uvedených screenshotech, které pocházejí od vybraných testerů, je vidět kompletně předělané UI s moderním nádechem. Aby sdílené fotografie (především barevné) více vynikaly, tradiční vizuální prvky v modrém a tmavém provedení nahradil černobílý kabát se skutečně minimalistickým designem. Všimnout si tedy můžete i plochých a jednodušších ikonek ve spodní části, které jsou na připravované změně znatelné asi nejvíc. Bližší detaily o aktualizačním balíčku a jeho dostupnosti pro širokou veřejnost zatím neznáme. Také existuje pravděpodobnost, že vizuální změna uživatelského prostředí iOS aplikace Instagram nemusí být vůbec nikdy zpřístupněna, pokud by se během testu náhodou neosvědčila. To je však v tomto případě celkem nepravděpodobné.

Instagram čeká vizuální změna. Aplikace dostane černobílé prostředí s minimalistickým designem
Zdroj: www.theverge.com
Domů
Sdílet
Diskuse