Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2016 15:07
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zloději ze Švédska, kteří by vyhráli cenu za nejhloupější loupež v historii. Do centra vtrhli na skútru, ale to nebylo vše

ZAJÍMAVOSTI ŠVÉDSKO VIDEO
Uložit Uložené

Když to nejde, tak to nejde.

Vykrást obchod za bílého dne, to si už vyžaduje pořádnou dávku odvahy a možná i hlouposti, ale to, co se minulý pátek odehrálo v jednom švédském nákupním centru na předměstí Stockholmu, to by člověk mohl považovat za sociální experiment z nějaké televizní show. Dva maskovaní muži vtrhli přímo do nákupního centra na skútru, několik desítek sekund se dostávali do obchodu s hodinkami a pak následovala jedna komická situace za druhou, když přišla zaseknutá pistole a neschopnost rozbít sklo ve výkladu. Když už si člověk myslel, že to nemůže být horší, zlodějům se nepodařilo nastartovat jejich připravený skútr, avšak vše nakonec dobře dopadlo a odjeli na něm i s lupem zhruba deseti hodinek, neboť na víc čas určitě neměli. Oba zloději byli zanedlouho zadrženi nedaleko od obchodního centra, ale za svůj výkon by si určitě zasloužili nějakou speciální cenu.

Domů
Sdílet
Diskuse