Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2016 11:52
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Nahá těla celebrit jako Rihanna, Taylor Swift nebo Kim Kardashian zdobí Kanyeho video k Famous

HUDBA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

12 nahých těl patřících různým celebritám se vešlo do Yeezyho šokujícího videoklipu ke skladbě Famous z alba The Life of Pablo.

Deska The Life of Pablo od Kanyeho Westa vyšla původně v únoru, avšak od té doby ji neustále potkávají různé změny, případně je doplňována o nové skladby. Tou zatím poslední byla podařená věc Saint PabloYeezy ale nezapomíná ani na to, že by měl fanouškům naservírovat i videoklip na nějaký song z tracklistu a tím vyvoleným se nakonec stal Famous s kontroverzními řádky o Taylor Swift. Ty ale nejsou ničím v porovnání s doprovodným vizuálem, který dával Ye společně se svým týmem dohromady asi tři měsíce.

A proč to říkáme? Protože Yeezus se opět předvedl a v klipu, který odpremiéroval včera v aréně The L.A. Forum vedle sebe leží v jedné posteli 12 nahých celebrit. Jmenovitě jde o Kanyeho, Kim Kardashian, Amber Rose, Rihannu, Chrise Browna, Taylor Swift, Caitlyn Jenner, Ray Je, Annu Wintour, George W. Bushe, Donalda Trumpa a Billa Cosbyho. Ptáš se, jak je Kanye donutil, aby se kvůli jeho video svlékli? Některé nutit nemusel, jelikož namísto nich použil věrné repliky (voskové figuríny). I proto není doposud známo, které nahé figury jsou skutečné a které ne. Tak či tak, video sleduj níže.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse