Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2016 0:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

PSH a Elpe představují videoklip ke skladbě, ve které řeší velmi aktuální problematiku rasismu a xenofobie

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

První československá kapela, která se rozhodla řešit fašismus i v textech.

Už nedávno jsme zmiňovali, že aktuální období je více než plodné na nové spolupráce v rámci československé rapové scény a hned dnes tu máme další důkaz, přičemž vám už nyní můžeme slíbit, že to pro tento týden ještě není všechno. Dnes se nám s novinkou připomíná legendární pražské seskupení PSH, které opět rozběhlo aktivitu, což nás určitě velmi těší. Po podařené záležitosti s názvem VICE jsme se tedy opět dočkali skladby přímo z planety Prahy. Kromě Oriona Vladimira 518 se na refrénu nejnovější skladby s titulem Fuck Off objevuje i šikovný Elpe jako příjemné zpestření.

Pokud se ptáte, co tento název vlastně znamená, tak si určitě stačí pozorně vyslechnout text a bude vám jasné, že právě kluci z PSH jsou první československou kapelou, která se rozhodla věnovat skladbu velmi aktuálnímu problému nejen v našich dvou malých zemích. Takže Fuck Off xenofobii a rasismu, který nepatří nejen do rapového žánru, ale ani nikam jinam. Co se týče hudební produkce, tak tu pochopitelně ošéfoval Mike Trafik a reprezent vizuál opět pochází z dílny Víta Hradila.

Domů
Sdílet
Diskuse