Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2016 17:13
Čas čtení 0:00
Marek R.

Futbalový svet sa zbláznil. Higuain sa prestupom do Juventusu stal tretím najdrahším hráčom histórie

SPORT
Uložit Uložené

Viac ako 75 miliónov libier. To je suma, za ktorú Higuain mieri do Juventusu.

Prestupové obdobie je toto leto naozaj pestré a už sme boli svedkami mnohých zaujímavých transferov. Ten najväčší nás zrejme len čaká, keď má o Pogbu veľký záujem Mourinhov Manchester United a hovorí sa o sume 120 miliónov eur, čo by z Pogbu spravilo najdrahšieho futbalistu histórie.

Špekulácie sa však stále ešte nepotvrdili, napriek tomu doterajší prestup leta bol konečne potvrdený pred pár minútami. Gonzalo Higuain, ktorý zažil v Neapole výbornú sezónu a stal sa kráľom strelcov, sa presúva k úradujúcemu majstrovi, teda Juventusu a pálenie dresov sa tak môže začať. Juventus tak najskôr získal do svojich radov najlepšieho hráča AS Rím, Pjaniča a teraz aj najlepšieho útočníka celej súťaže z ďalšieho konkurenčného klubu. Juventusu tak už asi môžeme poblahoželať k ďalšiemu titulu v Serii A a ich cieľ vyhrať Ligu majstrov je teraz oveľa reálnejší. 

Čo sa týka prestupovej čiastky, tá by sa mala vyšplhať až na neskutočných 75,3 milióna libier, čo robí z Higuaina tretieho najdrahšieho hráča histórie. Pred ním sa už nachádzajú len Cristiano Ronaldo a na prvom mieste Gareth Bale. Šialená suma, čo poviete? Mimochodom, Gonzalo má už 28 rokov.

Domů
Sdílet
Diskuse