Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2016 16:33
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Harlemský neprůstřelný hrdina Luke Cage láme kosti v úchvatném traileru pro nový seriál od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I vy jste si mysleli, že Luke Cage nemá šanci zaujmout, jako Daredevil? Nuže, mýlili jste se stejně, jako my.

Budeme k vám upřímní, Cageovi jsme nevěřili za tolik, abychom se na něj hodně těšili. Tedy, ne všichni. Přeci jen, jde o obyčejného siláka, kterému nechcete vrazit, jinak si zlomíte ruku, ale ani obyčejné náboje mu neublíží. Podle dnešního traileru to však vypadá na velmi kvalitní materiál, jaký nám Netflix posílá již zpravidla. Přestřelky, skvělé akční pasáže, humor, rapový soundtrack, známé postavy z předešlého světa The Defenders, lákavý záporák a množství dalšího. Vždyť se přesvědčte sami upoutávkou níže.
 
Záporačku politické dějové zápletky si zahraje Alfre Woodard. Ta by měla zosobnit postavu Mariah Dillard, místní političky, která cítí, že její pozice je ohrožena Lukeovou přítomností. Také by měla být příbuzná hlavního záporáka, kterým je Cottonmouth. Cottonmouth je místní drogový král, úhlavní nepřítel Lukea Cage, který také oplývá nadlidskou silou, vyzná se v jedech a má ostré kovové zuby. Do této role obsadili Mahershala Aliho (The Curious Case of Benjamin Button, The Hunger Games: Mockingjay, House of Cards). V seriálu uvidíme i herce jako Simone Missick (A Taste of Romance), Theo Rossi (Cloverfield, CSI: Miami, Grey 's Anatomy) a Frank Whaley (Pulp Fiction, The Twilight Zone, Vacancy, House).

Seriál ale nebude jen o velkých svalech. Zasáhne i do politiky, viz komentář hlavní hvězdy Mikea Coltera.
„Máme zde nejen politiky, ale i mnoho pochybných postav, které operují na opačné straně práva. Co dělají? To vám neprozradím, ale stává se z toho situace, kdy na scénu přichází mnoho lidí snažících se Harlemu pomoci. Myslí si, že jejich zájmy jsou těmi nejlepšími zájmy pro čtvrť, ale pohání je chamtivost, sobectví a někdy jsou prostě příliš krátkozrací. To, co dělají, může právě naopak poškozovat komunitu.“
 
„V tomto okamžiku přichází na scénu Luke. Lukea nemotivuje žádná ze zmíněných věcí. Je to pořádně inteligentní chlapík, který naslouchá lidem a bere si jejich rady k srdci. Uvědomuje si také, že plány určitých jedinců nemusí být v konečném důsledku vůbec dobré, a proto zasahuje. Zasahuje, protože ví, že se děje množství špatných věcí a mnoho lidí přišlo o zdraví či život. Je jediný, kdo tomu může zabránit, neboť policejní složky nemusí být stále nejschopnější či nejčistší. Aniž jsem zasáhl do větších detailů pouze potvrdím, že Luke bude muset povstat a být chlapem na správném místě.“ Luke Cage získal nadlidskou sílu a hlavně nezranitelnou kůži poté, co absolvoval nepovedený experiment. Náhle se stává uprchlíkem, snažíce se napravit chyby minulosti. Netflix vydá všech 13 epizod 30. září.

Harlemský neprůstřelný hrdina Luke Cage láme kosti v úchvatném traileru pro nový seriál od Netflixu
Domů
Sdílet
Diskuse