Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2016 10:09
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Dočkali sme sa! Frank Ocean vydal nový vizuálny album Endless a ďalší projekt je na ceste

HUDBA
Uložit Uložené

Z očakávanej dosky Franka Oceana sa nestal druhý Detox a v čo sme všetci dúfali, sa naplnilo. Obľúbený hudobník poslal do sveta svoje nové dielo!

Áno, ten nadpis si prečítal úplne správne. Frank Ocean naozaj vydal nový projekt, nesúci názov Endless! Hoci sme už strácali nádej, že sa ho tento rok dočkáme, naše túžby sa naplnili. Najprv to vyzeralo tak, že namiesto práce na očakávanom albume sa Frank preteká na ceste s Tylerom, The Creatorom, ale napokon to skončilo veľkým prekvapením na jeho internetovej stránke. Na nej už dávnejšie streamoval inštrumentály, no až do včerajšej noci sme nevedeli, či nás len naťahuje alebo to všetko smeruje k odhaleniu Frankovho ďalšieho hudobného diela. Našťastie to bola tá druhá možnosť.

Nový album obľúbeného speváka však nie je poňatý tradične, keďže ide o vizuálny album. Jednotlivé skladby sú tak súčasťou 45-minútového videa. To ale nemení nič na tom, že už po prvom tóne nebudeš veriť, že je to všetko skutočné. Nebudeme ťa už dlho naťahovať, len dodám, že podľa dostupných credits sa na Endless podieľali napríklad Sampha, Jazmine Sullivan, James Blake či Jonny Greenwood. Projekt je dostupný cez Apple Music tu

Dočkali sme sa! Frank Ocean vydal nový vizuálny album Endless a ďalší projekt je na ceste
Zdroj: boysdontcry.co

S dobrými správami sme ešte neskončili. Endless totiž údajne nie je totožné dielo s Boys Don't Cry a druhého spomínaného albumu od Franka Oceana, o ktorom vieme už od minulého roku, by sme sa mali dočkať tento víkend! Nebude sa však volať Boys Don't Cry, keďže sa Frank rozhodol zvoliť iný, zatiaľ neznámy názov. Tak či onak, nie je to skvelé? Dva nové projekty z dielne tohto umelca v priebehu maximálne štyroch dní. A to ešte ani nie sú Vianoce. 

Dočkali sme sa! Frank Ocean vydal nový vizuálny album Endless a ďalší projekt je na ceste
Zdroj: quotesgram.com

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse