Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2016 11:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Legits Blast priniesol množstvo zábavy a tiež kvalitný hudobný a hlavne tanečný program (Videoreport)

REFRESHER
Uložit Uložené

Organizátorom sa v spolupráci s Jägermeisterom podarilo pripraviť skutočne vydarenú akciu pre všetých zástancov urban kultúry.

Banská Bystrica pred približne mesiacom hostila jedinečné podujatie s titulom The Legits Blast, kam prišli tanečníci z celého sveta súťažiť o postup na svetové finále jednej z najväčších medzinárodných tanečných akcií. Okrem samotných battlov boli súčasťou udalosti aj workshopy a diskusie s 5 elitnými lektormi v nádhernom horskom prostredí nad Banskou Bystricou a jedným z hostí bol napríklad aj Nasty Ray - tanečník Justina Biebera. Nielen súťažiaci ale aj návšetevníci si určite prišli na svoje, teda minimalne tí, ktorým sú blízke všetky elementy hip-hopu a aj samotná urban kultúra. Na festivale The Legits Blast 2016 sme nemohli chýbať ani my, a tak môžeme s čistým svedomím konštatovať, že akcia dopadla viac než vynikajúco a už teraz sa tešíme na ďalší ročník.

Okrem tanca sme mali možnosť vidieť aj rapové vystúpenia amerických hudobných headlinerov The Beatnuts a SOL.  Celý program doplnili stálice slovenskej scény ako Majk Spirit, Strapo, Moja Reč či Boy Wonder.  Aktuálneho ročníka The Legits Blast sa zúčastnili zástupcovia viac ako 70 krajín sveta, čo je viac než slušné číslo a prejavilo sa to aj na multikulturnej párty spevádzanej dobrou hudbou a samozrejme aj ľadovo namrazeným Jägermeisterom. Neprestávajte loviť vynikajúce akcie akou bola aj práve táto! Teraz si už ale vychutnajte krátky videoreport.

 

Domů
Sdílet
Diskuse