Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2016 18:43
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Kdo se v sólovém filmu za dva roky postaví Flashovi?

FILMY A SERIÁLY EZRA MILLER
Uložit Uložené

Po Justice League se Flash objeví v kinech ve vlastním filmu.

Ezra Miller se připojí v roce 2017 k Justice League a pak se vydá na své solo dobrodružství. Zatím toho o prvním sólovém filmu Flashe nevíme, avšak nedávno bylo odhaleno, že hlavní záporáci očekávaného filmu The Flash budou The Rogues. Rogues je eskadra antihrdinů, kteří se spojí, aby zastavili nejrychlejšího muže na světě. V komiksech týmu velí Captain Cold a jeho členové jsou Mirror Master, Heat Wave, Weather Wizard, Trickster, Pied Piper, Top a Captain Boomerang.

Asi jste zachytili krátký moment pro nejrychlejšího muže světa v Batman v Superman: Dawn of Justice od Zacka Snydera, a teď se můžete jen těšit na příští rok, kdy se vrátí na stříbrná plátna kin v týmovce Justice League. Sólový film The Flash je naplánován na rok 2018 a režírovat ho bude Rick Famuyiwa a zahrají si v něm Kiersey Clemons a nejspíše i Ray Fisher, který by si měl zopakovat roli Cyborga. Takže pokud se nic nezmění, světová premiéra nás čeká 16. března (marec) 2018!

Kdo se v sólovém filmu za dva roky postaví Flashovi?
Zdroj: shaheenbeardsley.deviantart.com
Domů
Sdílet
Diskuse