Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2016 22:15
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mladá Anastasija chce zaútočit na slávu Kim Kardashian. Její obrovský zadek a sebevědomí už z Ruska přivezla do Los Angeles

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Údajně ji však s Kim nemáme ani srovnávat.

Nejdeme rozebírat pozadí příběhu o tom, jak se Kim Kardashian stala celosvětovou hvězdou, ale Kim očividně svojí popularitou dokázala inspirovat i 22letou Rusku Anastasiju Kvitkovou. Mladá a sympatická slečna se nejenže americkou hvězdičkou nechala inspirovat, ale ještě se i chystá předběhnout Kim ve slávě a svoji cestu do showbyznysu započala před pár týdny, když se přestěhovala do Los Angeles. Při pohledu na Anastasiju si člověk hned pomyslí, že její tělo muselo projít několika vážnými plastickými operacemi, ale ona trvá na tom, že její krása a postava jsou výtvorem přírody a ještě nikdy nevyhledala žádnou pomoc chirurga a jeho skalpelu.

Anastasija očividně svoji showbyznysovou kariéru bere vážně, protože namísto toho, aby se Kim vtírala a pokoušela se navázat jakoukoliv spolupráci, na známější matku dvou dětí začala házet špínu. Tvrdí, že Kim se na její postavu ani zdaleka nechytá a všechny ty plastické operace z ní udělaly člověka, jakým by Anastasija nikdy být nechtěla. Také nechce, aby ji s Kim jen porovnávali, protože její postava je údajně mnohem vysportovanější a hezčí. V mládí dokonce odmítla poslechnout modelingovou agenturu, která jí radila, aby shodila pár kil a dostala se do lepší formy a momentálně se zdá, že nemohla udělat lepší rozhodnutí. Ruská média již však stihla vyslovit pochybnosti o tvrzeních, že Anastasija nepodstoupila žádnou úpravu těla, a tak můžeme jen hádat, kde je pravda. Uvidíme, zda se mladá Ruska někdy i jen přiblíží úrovni slávy Kim Kardashian, ale popravdě řečeno, my doufáme, že tomu tak nebude, protože jedna Kim tomuto světu úplně stačí.

Domů
Sdílet
Diskuse