Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. září 2016 19:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Z Matthewa McConaugheyho sa vďaka gigantickému nálezisku zlata stane miliardár, pôjde po ňom však FBI

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Gold je dráma natočená podľa životných udalostí. So skvelými hercami, scenárom a réžiou môže so svojím príbehom atakovať aj Oscarov.

Každý film Matthewa McConaugheyho posledných rokov stojí minimálne za pozornosť. Inak tomu nebude ani v prípade životopisnej drámy Gold. Tá nám vyrozpráva život Kennyho Wellsa  (Matthew McConaughey), ktorý za posledné peniaze odcestuje do Indonézie, spojí sa s rovnako smolným geológom  (Edgar Ramirez) a rozhodnú sa v tamojších džungliach nájsť zlato. Spočiatku sa im to nedarí, no čoskoro si uvedomia, že sedia na najvačšom ložišku zlata na svete. Zarobia miliardy dolárov, posvieti si na nich však samotné FBI. Bryce Dallas Howard si zahrá Kay, dlhoročnú Wellsovu priateľku, ktorá ho vždy podporovala, ale jej pohár už preteká a jej lojalita je týmto dobrodružstvom podrobená testu.


Príbeh snímky je sčasti založený na podvode Bre-X a obrovskom ložisku zlata v Indonézii v 90. rokoch minulého storočia. Okrem McConaugheyho, Howard a Ramireza uvidíme aj Tobyho Kebbella, Coreyho Stolla či Stacey Keach. Režíruje oscarový Stephen Gaghan (Syriana, Traffic). Premiéra je naplánovaná na koniec decembra, v Česku na január a slovenská premiéra zatiaľ stanovená nebola. Čo vravíte na prvý trailer?

Z Matthewa McConaugheyho sa vďaka gigantickému nálezisku zlata stane miliardár, pôjde po ňom však FBI
Domů
Sdílet
Diskuse