Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2016 21:32
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Emily Ratajkowski opět neváhala ukázat poprsí v provokativním videu. Modelka zažívá jedno z nejlepších období svého života

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

I pár sekund by jí stačilo k tomu, aby tě svedla.

Britská modelka Emily Ratajkowski zažívá v posledních týdnech jedno z nejlepších období svého života. Neustále provokuje svou dokonalou postavou na sociálních sítích, na galavečery a předávání cen se vydává v odhalujících šatech a aktuálně se na internet dostalo i video od tvůrce se španělským názvem 24 Horas., kde se toho o modelčině dětství, jejím dospívání či rodinných problémech moc nedozvíš, ale řekněme si upřímně, koho to při pohledu na ni zajímá? Emily opět jednou vsadila na své charisma a tak v několika sekundách, během nichž se promenáduje v kratičkém topu odhalujícím spodní část jejích ňader a se sklenkou v rukou, by tě dokázala svést a srazit na kolena snad jediným pohledem. A to by nebyla Emily, aby nám na závěr nedopřála ještě i pohled na její odhalená ňadra. Pokud jsi klikl na článek o britské modelce, určitě nezapomeň prohlédnout i starší obsah spojený s ní, který se objevil na našem webu.

Domů
Sdílet
Diskuse