Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2016 14:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt se sice rozvádí s Angelinou, v napínavém válečném dramatu si však bere Marion Cotillard

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Spojenci Roberta Zemeckise vypadají bravurně i v nové upoutávce.

Allied, nebo chcete-li Spojenci, je romantický thriller o špionech z období druhé světové války. V hlavních rolích budeme sledovat Brada Pitta (Fury, World War Z) spolu s Marion Cotillard (The Dark Knight Rises, Inception) jako dvojici zabijáků, která se do sebe zamiluje během nebezpečné mise s cílem zavraždit německého úředníka. Protagonisté sice potvrdí svou lásku i manželským svazkem, jejich románek však končí až příliš brzy. Postava Pitta totiž zjistí, že jeho žena, se kterou má navíc i dítě, je dvojitou agentkou a dostal příkaz eliminovat ji (neměla to hrát spíše Angelina?). Zdá se, že Paramount využil aktuální situaci Brada Pitta, který se bude rozvádět s Angelinou, a vyslal tak do světa upoutávku, v níž se žení s postavou Marion Cotillard. Takhle se to dělá.
 
Režíruje Robert Zemeckis (The Walk, Forrest Gump, trilogie Back to the Future), o scénář se postaral vynikající Steven Knight (Locke, Eastern Promises), který celý nápad i vymyslel a premiéra je zatím naplánovaná na 1. prosince 2016. Kromě Pitta a Cotillard si zahrají i Jared Harris, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Charlotte Hope.

Domů
Sdílet
Diskuse