Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2016 8:56
Čas čtení 0:00
Tibor P.

The Weeknd nám posílá dlouho očekávaný singl s Daft Punkem. Album Starboy se nezadržitelně blíží

HUDBA
Uložit Uložené

Jde o titulní skladbu z připravované desky.

Včera večer jsme vás informovali o tom, že kanadský interpret The Weeknd představil cover nového připravovaného alba, které bude podle jeho slov tím nejlepším, co kdy udělal. Také jsme v té době ještě neznali ani datum releasu. Uběhlo však několik hodin a fanoušci Abela mají hned dvojnásobný důvod k radosti. Vy, kteří sledujete kariéru tohoto torontského umělce pravidelně, víte, že se během přípravy Starboye zavřel do studia společně s francouzským elektronickým duem Daft Punk. Nebyl snad jediný fanoušek, který by z takové spolupráce nebyl nadšený. A teď, z ničeho nic, je výsledek této spolupráce dostupný na internetu. Titulní singl Starboy je oficiálně venku a my tak máme jedinečnou možnost představit si, v jakém duchu se bude nést zvuk připravované desky.
 
Abel toho v rámci své nové éry změnil opravdu hodně. Ostříhal se, vymazal všechny dosavadní fotografie ze svého Instagramu a je více než zřejmé, že éra #abelxo skončila a začíná nová etapa. Zda se během ní bude vracet ke kořenům do dob, kdy jeho tvorbu sledoval jen zlomek ze současných fans, ukáže čas, ale velké šance bych tomu prozatím nedával. Po několikanásobném vyslechnutí výsledku spolupráce s Daft Punkem určitě ne. Za sebe osobně mohu říci, že takové collabo vypálilo skvěle - dostali jsme přesně to, co se od spolupráce těchto dvou interpretů dalo očekávat. A něco navíc k tomu.

Nebudu vám prozrazovat víc, na tuto skladbu si udělejte názor sami. Já už jen dodám, že tou druhou skvělou zprávou je, že konečně známe release date! Milí fanoušci, poznamenejte si do kalendářů datum 25. listopadu, kdy Starboy spatří světlo světa. Pevně věřím, že nepůjde o komerčně laděnou záležitost jako v případě Beauty Behind The Madness. Protože od loňského roku se do role Abelových fanoušků pasují i lidé, kteří, při vší úctě, znají tak akorát Can't Feel My Face a Earned It. A tento Kanaďan si zaslouží čestnější pozornost.

Domů
Sdílet
Diskuse