Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2016 10:43
Čas čtení 0:00
johnnybravo

102letá stařenka si splnila sen. Nechala se zatknout a odvézt na zadním sedadle policejního auta

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobvyklé sny se také plní.

Každý člověk získá během svého života dlouhý seznam přání, které by si chtěl splnit ještě před smrtí. Jeden by se rád podíval někam na exotický ostrov, další by chtěl vyzkoušet adrenalinový sport a milá 102letá stařenka Edie Simms z amerického státu Missouri toužila po zatčení. Štědrá stařenka dlouhá léta vyráběla a rozdávala předměty jako například šály nebo svetry místnímu komunitnímu centru, a jelikož jeden z jeho dobrovolníka znal policistu, dohodl se s ním, že stařenku přiveze do centra a splní jí rovnou i celoživotní sen.


Edie byla překvapená, když před ní zastavilo policejní auto a překvapení narostlo poté, co policista souhlasil s tím, že jí dá i pouta a posadí ji na zadní sedadla, aby si připadala jako dokonalý zločinec. Stařenka šla do komunitního centra vůbec poprvé, protože do té doby se z jeho obyvateli ještě nesetkala navzdory dlouhým rokům, během kterých mu pomáhala. Edie si cestu v policejním autě užívala natolik, že držela své spoutané ruce na úrovni hlavy, aby každý kolemjdoucí viděl, že byla 102letá žena zatčena. V centru si nakonec stihla zahrát partii binga, rozdala přítomným další podomácku vyrobené ponožky a zmínila i, aby lidé dávali pozor na to, co se děje kolem nich, protože nikdy nevědí, zda se někdy v pozici těch méně šťastných neocitnou oni.

Domů
Sdílet
Diskuse