Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2016 13:17
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Obaly na iPhone od Louis Vuitton jsou dalším hitem v módním světě

MÓDA IPHONE
Uložit Uložené

Luxusní módní dům přišel opět s doplňkem, který překvapil a zaujal.

O iPhonu se v poslední době mluvilo zejména ve spojení s vydáním sedmičky, která po celém světě znovu vyvolala šílenství. Hype iPhonu však kromě Apple tak trochu využila i značka Louis Vuitton. Ta představila během prohlídky SS17 v Paříži jeden doplněk, který okamžitě přilákal pozornost všech lidí zabývajících se módou. Jde o obal na zmíněný telefon, designově čerpající z oblíbeného kufru a Petite Malle tašek, které připomínají truhlici. Od svého debutu v roce 2014 se z nich stala velmi populární záležitost, no a zdá se, že Nicolas Ghesquiere, kreativní ředitel LV, přišel na to, jak tento doplněk posunout na nový level.

Tašky Petite Malle.

The best of #petitemalle

Fotka uverejnená používateľom Wanderlost Club (@wanderlostclub48),

Louis Vuitton "Petite Malle" obaly na iPhone se, stejně jako jejich předchůdce, mohou pochlubit v první řadě zdařilým designem, který ve většině případů působí luxusně, aniž by se jevil přehnaně extravagantně. Dalšími prvky jsou vyztužené rohy, vybíjené části, místo na sluchátka a na majoritě provedení nechybí ani typický monogram známého módního domu. Dobrý dojem vyvolávají i ponechány uzávěry, které ještě více navozují vzezření kabelky. Co se různých barevných variací týče, těch je opravdu dost. Obaly jsme mohli vidět v tradiční světlé i tmavě hnědé LV barvě, ve zlaté, ale i v lesklé červené a zlaté krokodýlí úpravě, a to určitě není všechno.

CALL TIME TOMORROW 10.AM @louisvuitton #lvss17

Fotka uverejnená používateľom (@nicolasghesquiere),

#lvss17 #louisvuitton #iphonecase

Fotka uverejnená používateľom Misun Park (@_s.blossom_),

Obsessed with this iPhone cases from @louisvuitton ✨ #LV #ReSee #Paris #LVSS17 #PFW #Love #LouisVuitton

Fotka uverejnená používateľom by Gisele (@mapetitesphere),

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Doporučeno
Týden jsme testovali nový iPhone 15. Vyplatí se za něj vysolit 30 tisíc, nebo to je škoda peněz? Týden jsme testovali nový iPhone 15. Vyplatí se za něj vysolit 30 tisíc, nebo to je škoda peněz? 3. října 2023 15:00

Datum vydání obalů není zatím zveřejněno, avšak s jistotou můžeme říci, že když vyjdou, budou hitem a rychle se po nich zapráší. Rovněž není odhalena ani cenovka, ale protože je to Louis Vuitton kousek, je jasné, že to bude na úrovni několika tisíců korun. V případě, že máš o ně zájem, doporučujeme mít oči na stopkách.

Domů
Sdílet
Diskuse