Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2016 14:44
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Američané opět hajlují a Marilyn Monroe zpívá Hitlerovi k narozeninám v traileru pro druhou sérii The Man in the High Castle

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V alternativní minulosti se stupňuje teror, nevraživost a napětí.

Pokud jste po přečtení nadpisu neměli tušení, o co jde, rovnou odkazujeme na náš tip na seriál, ve kterém jsme si sci-fi The Man in the High Castle podrobněji rozebrali. Alternativní historie nesoucí pečeť výhry nacistického Německa a jeho japonského spojence připravila v první sérii opravdu dobrou seriálovou zábavu a bylo jen otázkou času, kdy se ohlásí série s pořadovým číslem dva. My už víme, že se dostaví na stanici Amazon Prime 16. prosince a bude sestávat z 10 epizod. Co jsme ale nevěděli je to, že tvůrci se očividně s hloupostmi piplat nebudou a naservírují nám ještě napínavější zážitek. Co se týče děje, vracíme se tam, kde jsme skončili. Uvidíme, jak se Juliana Crain (Alexa Davalos) bude potýkat s následky svého činu, kterým zradila odboj. Její přítel Franka (Rupert Evans), zradikalizovaný zmiňovaným odbojem a Joea (Luke Kleintank), se vrátí s filmem zpět do Říše. Jako výkonný producent se opět angažuje Ridley Scott. Vypadá to super, co říkáte?

Domů
Sdílet
Diskuse