Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2016 19:33
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Už tento pátek začíná promítací tour Maxima Habance a jeho druhého dílu Skate of Mind

REFRESHER
Uložit Uložené

Aby přiblížil svým fanouškům prostředí dalekých zemí, místní kulturu a zvyklosti, natáčí své návštěvy exotických destinací. A tak vznikl několikadílný cestovatelský „seriál“ Skate of Mind.

Jediný Čech, který dokázal ovládnout závod světového poháru ve skateboardingu, čtyřnásobný mistr republiky a dobrodruh, který se svým projektem Skate of Mind vyráží objevovat kulturu, místní zvyky a nejlepší lokality k ježdění snad do všech koutů planety. To je čtyřiadvacetiletý skejťák Maxim Habanec. Po úspěchu první série se Max opět vydal do světa a 14. října bude mít v pražském kinu Atlas exkluzivní premiéru pokračování Skate of Mind II. Poté se rozjede šířit cestovatelskou osvětu do dalších 4 měst v České republice a na Slovensku.

 

Díky sportovním úspěchům a sponzorům může mladý skejťák spojit své dvě největší vášně. Skataboarding a cestování. Aby přiblížil svým fanouškům prostředí dalekých zemí, místní kulturu a zvyklosti, natáčí své návštěvy exotických destinací. A tak vznikl několikadílný cestovatelský „seriál“ Skate of Mind. Svým projektem posílá český skateboardista do světa jednoznačnou zprávu – konec starých cestovních průvodců. Maxovi dělali na cestách společnost jedni z nejlepších světových jezdců – Alex Mizurov, Jirka Hronek, Egor Kaldikov, Kyle Ke a Max Kruglov. Spolu s nimi se tak můžete vydat do osmi úžasných měst rovnou v několika různých zemích.

Už tento pátek začíná promítací tour Maxima Habance a jeho druhého dílu Skate of Mind
Zdroj: Kubo Krížo

Skate až na druhém místě

Habanec nepřestává lovit ta nejlepší místa k ježdění, a proto je ve druhém díle se svými přáteli vyrazil hledat například do Moskvy, Taipei nebo Bangkoku. Ale Skate of Mind rozhodně není průvodcem po skateparcích a nezaměřuje se pouze na lidi z úzce profilované scény. Naopak, narazíte na pozoruhodná zákoutí, která jste při své návštěvě daného města mohli minout. A takhle Max láká diváky do sálů: „Rád bych všechny pozval na premiéry Skate of Mind II, filmu, na kterém jsme pracovali dohromady rok a navštívili jsme destinace jako Taiwan, Rusko nebo Thajsko. Ve filmu se objeví top evropští jezdci a po premiérách budou probíhat afterparty, kde bude hrát NobodyListen a nebo Dalyb!

Můj divák je někdo, koho baví sporty, cestování a jídlo. A je snad někdo, koho tohle nebaví?“ nastiňuje Maxim Habanec, o čem jeho projekt je. Jestli se chystáte do některého z měst, která Max představuje ve svém videoprojektu, rozhodně oceníte rady a doporučení, kde se najíst, co nejlepšího je ve městě k dostání a co byste během prohlídky neměli zmeškat. Zkrátka se zábavnou formou dozvíte to, o čem si v klasických průvodcích čtete nudné texty.

Už tento pátek začíná promítací tour Maxima Habance a jeho druhého dílu Skate of Mind
Zdroj: Kubo Krížo

 

Program premiér Skate of Mind II:

Pátek 14. říjen, Praha – Kino Atlas / Queens – 20.00 hod., Afterparty: Štvanice skatepark: NobodyListen

Sobota 15. říjen, Pardubice – Bar Maybe / Cinestar – 20.00 hod., Afterparty: Dj Dalyb a NobodyListen

Úterý 18. říjen, Brno – FBB Klub Na Dráze – 20.00 hod.

Středa 19. říjen, Bratislava – Klub Dole – 20.00 hod., Afterparty: Dj Dalyb

Sobota 22. říjen, Košice – Tabačka – 20.00 hod., Afterparty: Dj Dalyb

Domů
Sdílet
Diskuse