Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2016 17:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Španělé si budou moci pochutnat na spojení zmrzliny McFlurry s Jägermeisterem. Lákavá kombinace přichází už v listopadu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Konečně rozumné spojení.

Síť restaurací s rychlým občerstvením McDonald's možná neprodává ty nejzdravější pokrmy, ale minimálně jednou dobrotou z jejich nabídky často nepohrdnou ani jejich největší kritici. Zmrzlina McFlurry si už za léta své existence získala miliony a miliony fanoušků po celém světě a určitě za to může i fakt, že McDonald's často spojuje síly s jinými zaběhnutými značkami na trhu a zákazníkům přináší lákavé kombinace. V Česku se už vícekrát spojil například s domácími výrobci sladkostí, ovšem ve Španělsku nyní posouvá úroveň ještě o něco výše.

Od přibližně 1. listopadu se ve španělských provozovnách McDonald's objeví takzvané McFlurry Jäger, z čehož ti už musí být jasné, že McDonald's bude do své zmrzliny přidávat i lahodný alkoholický nápoj Jägermeister. Podle zveřejněných informací pracovali na uvedení této kombinace obě strany hned několik měsíců a pro její vznik muselo být provedena řada kompromisů, ale naštěstí se vše podařilo dotáhnout do úspěšného konce a Španělé se mají na co těšit. Samozřejmě, že McFlurry Jäger si nebudou moci koupit zákazníci pod 18 let, a když máš na tuto zajímavou kombinaci chuť již nyní, kupuj letenky na listopad a jdi ochutnat na vlastní kůži.

Španělé si budou moci pochutnat na spojení zmrzliny McFlurry s Jägermeisterem. Lákavá kombinace přichází už v listopadu
Zdroj: cerebrother.es
Domů
Sdílet
Diskuse