Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2016 21:12
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Rytmus tě zve na Teniskology, které začíná už zítra. Co vše tě na tomto sneakers festivalu čeká?

REFRESHER
Uložit Uložené

Poslední souhrn informací, spánek a zítra vyrážíme! Největší teniskový festival střední Evropy je už za dveřmi.

Většinu informací o největším sneakers festivalu střední Evropy jsme si už představili v úvodním článku, takže pokud jsi nečetl ten, určitě ho rychle prolítni. Souhrn veškerých důležitých informací však nalezneš i zde. Kromě ryze teniskových záležitostí nás na Teniskology čekají také vystoupení oblíbených umělců, workshopy, ale taky kopa občerstvení v podobě foodtrucků a barů. Se svým oblíbeným drinkem se pak můžeš vyvalit do chillout zóny, z níž můžeš hbitě hecovat skejťáky na rampě.

Summa summarum tě Teniskology zabaví od rána do večera, jelikož nabízí vskutku pestrý program a věříme tak, že se nebudeš ani chvilku nudit. Ještě zopakujeme, že začíná už zítra, tedy v pátek 21. 10. a pokračuje i v sobotu 22. 10. Vstupenky na místě stojí 290 Kč, co se týče denních variant, a pokud by sis chtěl užít oba dny, zaplatíš 490 Kč. K dispozici je také dvoudenní VIP, a to za 1 600 Kč. Jo a ratolesti do 12 let mají vstup zdarma. Na závěr si proleť shrnující obrázek níže. Vidíme se!

Rytmus tě zve na Teniskology, které začíná už zítra. Co vše tě na tomto sneakers festivalu čeká?
Domů
Sdílet
Diskuse