Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2016 11:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Teprve 4letá Ruska ohromila svět znalostí sedmi jazyků. Maličká Bella by se ve světě neztratila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úctyhodný výkon malé slečny.

Už v útlém dětství se v mozkovém centru pro rozvoj jazyka a jazykových schopností objevuje aktivita, která se dá ovlivnit a připravit tak dítě na budoucí studium cizích řečí. Teprve 4letá Ruska Bella Devjatkina začala s výukou cizích jazyků díky její matce už ve dvou letech a od té doby udělala takový pokrok, že se diví i odborníci z této oblasti. Svět by však o talentované holčičce ani netušil, kdyby se neobjevila v ruské reality show o lidech s úžasnými schopnostmi a nepředvedla se v plné kráse.
 
Maličká Bella totiž dokáže nejen vyslovit pár slov, ale skutečně plynule konverzovat až v sedmi světových jazycích. V její výbavě se nachází ruština, angličtina, němčina, španělština, francouzština, čínština a dokonce i arabština, takže Bella by se již nyní ve světě ani zdaleka neztratila. Odborníci na vývoj lidského mozku zůstali holčičkou okouzleni, ale připomněli i to, že nebude-li své cizí jazyky dostatečně procvičovat v následujících letech, snadno se může stát, že se v její hlavě jejich znalost jakoby pozastaví a ona je bude muset znovu objevit. Mimochodem, Bella by se nejraději stala mořskou pannou jako její idol v podobě pohádkové Ariel a i když je tento sen trošku nereálnější, za pár let ji možná uvidíme na poli mezinárodních organizací jako tlumočnicí.

Domů
Sdílet
Diskuse