Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2016 17:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus doručil na Marpovu skladbu kvalitní sloku, kterou nás opět o něco více navnadil na chystaný sólový počin

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Rytmus sice spolupráce na počkání nerozdává, ale pokud ano, vždy jsou zárukou kvality.

Marpo je již velmi dobře známá firma, která na počkání vyprodává ty největší koncertní sály a vydává nemalé množství projektů. Fanouškovskou základnu se snažil rozšiřovat už i během tohoto léta na největších festivalech, což se mu pravděpodobně velmi dobře daří a dnes zároveň představuje novinku, která by mu v této cestě mohla ještě více pomoci. Na skladbu si totiž zavolal člověka, který sice nedává spolupráce jen tak na počkání, ale pokud se tak výjimečně stane, tak máme možnost slyšet skutečně kvalitní sloky. Stačí si vzpomenout na tu z Ektorova nejnovějšího alba. Samozřejmě mluvíme o Rytmusovi, jak jste si již měli možnost přečíst v nadpisu.
 
Skladba dostává název Podle sebe, a tak pravděpodobně není třeba blíže prozrazovat, o čem asi bude. Jak již bývá v podobných případech zvykem, dočkali jsme se i doprovodného vizuálu, který neurazí, ale nemusíte očekávat nic světoborného. Co se týče hudební produkce, tu si na starosti vzal Diamond Style a zmíněný videoklip má na svědomí Rashid.

Domů
Sdílet
Diskuse