Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2016 16:13
Čas čtení 0:00
Peter L.

Margot Robbie nám brzy předvede své umění na ledě v bizarní komedii o olympijském zločinu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Absurdní komedie inspirovaná životem krasobruslařky Tonyi Harding snad nemohla najít lepší obsazení.

Craig Gillespie, režisér Million Dollar Arm nebo The Finest Hours, se zanedlouho pustí do natáčení filmu inspirovaného bizarními událostmi stojícími za diskvalifikací olympijské krasobruslařky Tonyi Harding. Roli blonďaté sportovkyně si střihne Margot Robbie. Komedie ponese jednoduchý titul I, Tonya.
 
Tonya Harding si v roce 1994 měla za pomoci svého exmanžela a bodyguarda najmout jistého Shana Stanta, aby eliminoval největší rivalku Hardingové z amerického krasobruslařského týmu, Nancy Kerrigan. Stan měl Nancy zlomit pravou nohu, což se mu však nepodařilo. Po útoku měla ale vážně zraněnou stehenní kost, kvůli čemuž byla Kerrigan nucena odstoupit ze soutěže, kterou Tonya vyhrála, což jí zajistilo postup na olympijské hry. 

Margot Robbie nám brzy předvede své umění na ledě v bizarní komedii o olympijském zločinu
Zdroj: www.harpersbazaar.com

Snímek je popisován jako unikátní pohled na klíčové události, které katapultovaly krasobruslení do popředí veřejného zájmu. Talent, kterým Margot nepochybně oplývá, v kombinaci s její dominancí na plátně a komediálním talentem snímku dodá diváckou přitažlivost.

Domů
Sdílet
Diskuse