Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2016 10:07
Čas čtení 0:00
Branislav Noskovič

Jake Gyllenhaal a Ryan Reynolds zachraňují planetu Zemi od ničivého mimozemského vzorku nalezeného na Marsu v debutovém traileru vesmírného sci-fi Life

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jsme ve vesmíru skutečně sami? A co když je to tak lepší?

Výzkumná vesmírná stanice, vědecký tým a záhadný biologický vzorek z Marsu, který může znamenat zlomový bod v historii lidstva. Nový nadějný science-fiction snímek Life od režiséra Daniela Espinosy (Safe House, Child 44) ​​dostává první oficiální trailer. V hlavních rolích uvidíme již zmíněného Jakea Gyllenhaala a Ryana Reynoldse a za zmínku jistě stojí i fakt, že na scénáři pracovali Rhett Reese a Paul Wernick, kteří napsali Deadpoola. Asistovat jim bude i Rebecca Ferguson, známá zejména z Mission: Impossible - Rogue Nation. O tom, co se vlastně bude na stanici ISS odehrávat, zatím mnoho nevíme, záběry nám však evokují mnoho žánrových kolegů, namátkově minimálně filmy jako Alien, Prometheus nebo Sunshine, čili milovníci tohoto druhu vědecké fantastiky si určitě přijdou na své. Pravděpodobně se však astronauti dostanou do kontaktu s neznámou mimozemskou látkou, která se později ukáže jako životu velmi nebezpečná. Herecký ansámbl je více než kvalitní, žánrové zasazení vzbuzuje pozornost, a nám tak nezbývá nic jiného, ​​než doufat, že půjde o kvalitní počin. Oficiální premiéra je stanovena na 1. června 2017. My se už nemůžeme dočkat, jak jste na tom vy?

Zpět
Sdílet
Diskuse