Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2016 15:42
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Skvelá kompilácia plná bolesti a nostalgie kombinuje Loganov trailer a Wolverinove momenty z predcházajúcich X-Men filmov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hurt od Johnnyho Casha dokonale funguje aj tentokrát. Nová kompilačka s obľúbeným Wolverinom vás pritom pokojne môže dohnať aj k slzám.

Debutový trailer pre snímku Logan bol jedným slovom skvelý. Nakoniec, v našom nedávnom veľkom rozbore sme ho poriadne rozobrali zo všetkých možných strán. Ako už ale veľmi dobre vieme, herec Hugh Jackman je s touto úlohou spätý už neuveriteľných 16 rokov, takže koniec Wolverina v jeho podaní bol skutočne iba otázkou času. Kým však onen smutný moment definitívne nadíde, môžeme si vychutnať aspoň najnovšiu fanúšikovskú kompiláciu, ktorá zábery z vyššie spomínanej ukážky veľmi vkusne doplnila o niekoľko Loganových momentov z predchádzajúcich X-Men filmov, čoho výsledkom je jedna úžasná a emóciami nabitá sonda do bolestivej minulosti nášho obľúbeného mutanta. A to všetko za vynikajúceho hudobného doprovodu od Johnnyho Casha.

Domů
Sdílet
Diskuse