Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2016 19:02
Čas čtení 0:00
Martin Z.

Pánské účesy: Zima nám klepe na dveře a tajemstvím úspěchu jsou přirozené a zdravé vlasy

MÓDA
Uložit Uložené

Nejdůležitější je stále přirozenost.

Zima je už za dveřmi, a tak je nejvyšší čas udělat i něco s vlasy. Přece jen čepici asi nebudete nosit na hlavě neustále a občas je nutné vypadat jako člověk (nedělní oběd v rodinném kruhu a podobně). Jako vždy pro vás máme dvě videa, ve kterých je vysvětlen postup střihu, ale hlavně finální styling, se kterým se budete muset poprat, pokud budete chtít pravidelně vypadat jako z časopisu.

Následná série fotek vám usnadní výběr toho správného střihu a stylingu. Ani s delšími vlasy samozřejmě neuděláte krok vedle. To, o čem jsem mluvil naposledy, platí stále, čím přirozenější look zvolíte, tím lépe. Messy look a co nejvolnější vlasy jsou stále něco, s čím určitě neuděláte krok vedle. U takovýchto účesů nepotřebujete používat tolik produktů a vlasy vám vydrží déle čerstvé i bez každodenního mytí, které je často více na škodu než k prospěchu.

Znovu také zopakuji, ne každému se hodí vše, co uvidí na internetu, takže výběr střihu je třeba určitě konzultovat s kadeřníkem/kadeřnicí, případně vaším barberem. Pokud máte kouty nebo vám začínají řídnout vlasy, slickback není ten pravý účes pro vás. Když už sedíte v křesle, neváhejte se ptát a nechte si poradit. Nedostatky byste se měli snažit zakrýt a ne zvýraznit.
 
Kudrnaté vlasy už nutně neznamenají jen super krátký sestřih, dnes už seženete i u nás za rozumné peníze vynikající vlasovou kosmetiku, se kterou budou vaše vlasy poddajnější a určitě je zvládnete zkrotit do požadovaného looku. Když už se z jakéhokoliv důvodu přece jen rozhodnete pro ultra krátký sestřih, zkuste se vyhnout domácímu stříhání strojkem na 3 milimetry celou hlavu a navštivte profesionály, kteří se umí vyhrát s detaily a výsledek bude mnohem lepši.

Ano, je to velmi stará fotka, ale toto je prostě absolutní klasika

Pánské účesy: Zima nám klepe na dveře a tajemstvím úspěchu jsou přirozené a zdravé vlasy
Zdroj: Pinterest

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Pokud se o módní dění zajímáš i trochu blíž, určitě nezapomeň navštívit ani naši stránku Restyler, která ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme vám!

Domů
Sdílet
Diskuse