Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2016 11:57
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Forbes odhalil žebříček nejlépe placených celebrit pod 30 let. Kraluje mu Taylor Swift

ZAJÍMAVOSTI FORBES
Uložit Uložené

Kdo se umístil na ostatních příčkách?

Žebříčky od magazínu Forbes máme všichni rádi. V roce 2016 jsme si jich na naší stránce přinesli už několik. Šlo například o nejlépe placené herce, nejbohatší sportovce či nejlépe placené modelky. Tentokrát si prestižní magazín posvítil na nejlépe placené celebrity pod 30 let. V žebříčku nesmí chybět stálice, ale najde se i pár nováčků. Pojďme se na něj podívat blíže.

Tak co, kdo vydělal nejvíc? Toto jméno asi nikoho nepřekvapí. Jak již prozradil nadpis, jde o jednu z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti. Hovoříme o Taylor Swift, která si přišla na neuvěřitelných 170 milionů dolarů, což tedy vůbec není malá částka. Velká část peněz jí plynula z turné s názvem 1989, které v Severní Americe vydělalo až 200 milionů dolarů hrubého. Proč název 1989? Inu, je to zpěvaččin datum narození a název jejího posledního alba, ze kterého se dosud prodalo více než 9 milionů kusů. Peníze jí dále plynuly z prestižních kontraktů se značkami jako Apple, Diet Coke, Keds a jiné.

Taylor Swift

Na druhém místě se umístila chlapecká skupina One Direction s výdělkem 110 milionů dolarů. Zajímavostí je, že 1D byla loni na prvním místě a Taylor Swift na druhém. Letos si to tedy pěkně vyměnili. Top trojku uzavírá fotbalista Lionel Messi se sumou 81,5 milionu dolarů. Messi vydělal téměř 30 milionů s podporou značek jako Adidas či Gatorade.

Teprve 22letý kanadský zpěvák Justin Bieber se se svými 56 miliony nachází na šestém místě, přičemž je nejmladší člen žebříčku. Na 17. místě se nachází i nyní už 30letý Drake s částkou 38 milionů dolarů. V žebříčku se dále objevují herci a další hudebníci či sportovci. Na závěr už jen zmíníme, že v seznamu se z celkových 37 osob nacházejí pouze čtyři ženy, což je oproti mužům mizivý počet. Kromě již zmíněné Taylor Swift mezi zástupkyně něžnějšího pohlaví patří zpěvačky Adele a Rihanna spolu s herečkou Jennifer Lawrence. My jen doufáme, že v budoucnu se jich v seznamu objeví více. Co říkáte na žebříček vy?

 One Direction

 Leo Messi

Top 10 nejlépe placených celebrit pod 30 let:

1. Taylor Swift ($ 170 milionů)
2. One Direction ($ 110 milionů)
3. Lionel Messi ($ 81,5 milionů)
4. Adele ($ 80,5 milionů)
5. Rihanna ($ 75 milionů)
6. Justin Bieber ($ 56 milionů)
7. Novak Djokovic ($ 56 milionů)
8. Kevin Durant ($ 56 milionů)
9. The Weeknd ($ 55 milionů)
10. Jordan Spieth ($ 53 milionů)

 

Oh what a night. ⭐

Fotka uverejnená používateľom Taylor Swift (@taylorswift),

Domů
Sdílet
Diskuse