Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2016 22:22
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Orion už brzy vydá mixtape NEVAHO. Podívej se na tracklist a doraž v pátek na release party

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Orion nelení a připravil si pro nás mixtape, načež bude následovat sólové album v příštím roce.

Jak jste již mohli zjistit ze sociálních sítí, Miky Vorel aka Orion vydává mixtape NEVAHO, na kterém se objeví jak nevydané věci a hostovačky z poslední doby, tak 3 zbrusu nové pecky, jež si nejstarší český rapper připravil přímo pro tento projekt.

První z nich, úvodní věc Zkoušeli to na mě, nabízí stejně následující novinka s názvem Holky říkaly, part brněnského Maniaka. Třetí záležitost pak najdete v lehce pozměněné verzi také na chystané producentské desce DJe Wiche, a to pod označením Ty jsi nula, přičemž svou stopu v ní zanechali i slovenští MPP.
 
Orion už brzy vydá mixtape NEVAHO. Podívej se na tracklist a doraž v pátek na release party
 
Orionův mixtape je zároveň předzvěstí alba, které vyjde v roce 2017, což je pro ty, kteří by si snad mysleli, že Orion už bude vydávat jen bilancující nosiče, velmi potěšující zpráva. Zdá se tedy, že rok 2017 bude u PSH ve znamení sólových projektů, své desky totiž chystají i Vladimir 518 a DJ Mike Trafik. O tom ale až příště, dnešní poslední důležitou informací zůstává release mixtapu NEVAHO, který proběhne už tento pátek 25. 11. v rámci akce Kick The Shit NONSTOP v pražské Roxy!
Domů
Sdílet
Diskuse