Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 17:29
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Temná věž s Idrisem Elbou A Matthewem McConaugheym se odkládá. Dočkáme se jí ještě v příštím roce?

FILMY A SERIÁLY MATTHEW MCCONAUGHEY
Uložit Uložené

Filmaři se rozhodli naše čekání ještě o něco prodloužit.

Nejen pro fanoušky krále hororu Stephena Kinga se jedná o velikou věc. I fanoušci fantasy jsou nedočkaví a těší se na premiéru velkofilmu Temná věž. Obě skupiny však musíme zklamat, neboť podle oficiálního prohlášení Sony Pictures se filmu nedočkáme 17. února (február) jak bylo avizováno, nýbrž až 28. července (júl) 2017. A pokud se vám toto datum zdá povědomé, není divu. V tomto datu měl mít totiž premiéru remake Jumanji, taktéž od Sony, který je přesunut na 22. prosinec (december). To nejsou moc dobré zprávy, ale pojďme si alespoň přiblížit, na co se můžete těšit. Především pak na herecký ansámbl v čele s Idrisem Elbou, který si zahraje ústřední roli pistolníka Roland Deschaina. Jeho protivníka, muže v černém, si nezahraje nikdo jiný než Matthew McConaughey. Dějová premisa pak slibuje fantastický příběh zasazený do postapokalyptické krajiny a vypráví příběh pistolníka, který putuje k Temné věži, která je něco jako ústřední bod časoprostorového kontinua. Je to srdce celého světa, ale hrozí mu zničení. 

Doporučeno
Matthew McConaughey rapoval po kouření Snoop Doggovy marihuany 13 hodin v kuse Matthew McConaughey rapoval po kouření Snoop Doggovy marihuany 13 hodin v kuse 29. března 2019 16:00

Důležité je také poznamenat, že tento snímek nebude bezhlavou adaptací knižní série Temná věž, avšak jakýmsi pokračováním a mixem všech knih. V režisérském křesle si posedí Nikolaj Arcel, který byl nominován na Oscara za snímek A Royal Affair. A aby byla očekávání ještě vyšší, musíme poznamenat, že scénáře se ujala držitelka Oscara Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) a Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2). Nám už tedy nezbývá než se těšit a doufat, že delší čekání se odrazí ve výsledné kvalitě. 

Temná věž s Idrisem Elbou A Matthewem McConaugheym se odkládá. Dočkáme se jí ještě v příštím roce?
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse