Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2016 15:38
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Vítězkou světového finále Elite Model Look se stala česká kráska Jana Tvrdíková

REFRESHER
Uložit Uložené

Mladá modelka se může radovat z obrovského úspěchu.

Prestižní modelingovou soutěž s názvem Elite Model Look snad netřeba nijak extra představovat. Četné castingy probíhají každý rok i v našich městech s cílem najít novou tvář modelingu. I letos se jich zúčastnily tisíce lidí s očekáváním, že právě oni vyhrají soutěž, která jim otevře dveře do světa modelingu. V pořadí 33. ročník světového finále nejrenomovanější modelingové soutěže se konal včera v portugalském Lisabonu a máme opravdu důvod k radosti. Vítězkou se totiž stala 15letá Jana Tvrdíková pocházející z Česka. Od roku 2014 se mohou do soutěže přihlásit i muži. Vítězství v mužské kategorii si odnesl krasavec Davidson Obennebo z Nigérie.

Vraťme se však ještě k českému triumfu. Vyhrát celosvětové finále je skutečně obrovský úspěch a přirozeně krásné Janě se to podařilo. Před dvěma lety se takto podobně poštěstilo i Barboře Podzimkové, která zvítězila v čínském Šenzenu. Vždyť ne nadarmo se říká, že Slovenky a Češky patří mezi nejkrásnější ženy na světě.

Mezi nejznámější objevy Elite Model Look patří například modelingové hvězdy jako Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen nebo naše krásky jako Michaela Kocianová, Linda Vojtová či Denisa Dvořáková. Již nyní je tedy jasné, že v oblasti modelingu má letošní vítězka našlápnuto na pěknou kariéru. My Janě samozřejmě blahopřejeme a přejeme hodně úspěchů.

 

This is so amazing photo I love it ❤❤Thank you for this photo to @lucbraquet_ #emlwf2016 #nevergiveup #best #lovethispick

Fotka uverejnená používateľom Jana (@jana.tvrdikova),

 

Ohh, what a beautiful view #emlwf2016 #elitegirlsdoitbetter #supportme #siteseeing #fun #me #selfie

Fotka uverejnená používateľom Jana (@jana.tvrdikova),

 

Day 4 #eml2016 #emlwf2016 #lisboa #travel #enjoy #selfie #elitefamily #elitedoitbetter #elitegirl #eliteboy #czech #supportus

Fotka uverejnená používateľom Jana (@jana.tvrdikova),

Jana Tvrdíková jako vítězka světového finále spolu s vítězem mužské kategorie

Domů
Sdílet
Diskuse