Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2016 16:07
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Tvůrci hororovky Outlast vybírají peníze na pleny pro hráče, kdyby se náhodou u hraní druhého dílu posrali

TECH
Uložit Uložené

Rádi se bojíte, ale zároveň máte problém s ovládáním svěrače konečníku? Red Barrels pro vás v tom případě mají řešení.

Podivuhodné herní aparáty a doplňky, ze kterých zůstává rozum stát, tu už v minulosti několikrát byly – za zmínku stojí například zařízení Nosulus Rift od Ubisoftu, které má zážitek z fekálního humoru nadcházejícího titulu South Park: The Fractured But Whole povznést na zcela novou úroveň. A když už je řeč o fekáliích, do vod netradičních pomůcek ke hraní se rozhodla vstoupit i společnost Red Barrels, autoři nervy drásající hororovky Outlast z roku 2013. Ti podle svých slov po vydání hry zaznamenali značné množství zpráv od fanoušků, kteří během hraní plného napětí a děsivých scén dali volný průchod nejen svým emocím, a skončili tak se špinavým spodním prádlem. Proto se tvůrci k příležitosti blížícího se vydání druhého dílu hry (rok 2017, přesné datum zatím neznáme) rozhodli vytvořit speciální pleny, díky kterým by si všichni hráči se slabými svěrači měli Outlast 2 užít bez jakýchkoliv obav z nezáviděníhodných následků náhlé defekace

Tvůrci hororovky Outlast vybírají peníze na pleny pro hráče, kdyby se náhodou u hraní druhého dílu posrali
Zdroj: www.kickstarter.com

Projekt dostal název Underscares a vznikl ve spolupráci s místními designéry, kteří tvůrcům hry pomohli vytvořit prototyp pleny, která kombinuje praktičnost, komfort a styl. Produkt je kromě toho vyroben z kvalitních materiálů a samozřejmě je možné jej po použití snadno umýt, aby byl po zašpinění opět jako nový. Pro náročné by taky měla být kromě základního typu plen dostupná i deluxe edice, která vás udrží v suchu po celou dobu hraní a možná ještě déle.  

Za účelem realizace úsměvného projektu se tvůrci vydali hledat podporu na Kickstarter. V crowdfundingové kampani se pokoušejí od zájemců získat cílovou částku ve výši 40 tisíc kanadských dolarů (~28 tisíc eur; 750 tisíc korun), přičemž jeden kus základních plen a Steam klíč k druhému dílu hry si můžete pořídit již za 55 dolarů (~40 eur eur; 1 000 korun), za deluxe verzi pak zaplatíte o 20 dolarů více. Přispět je však možné i ďábelskými 6 666 dolary, za které dostanete rovnou rodinné balení šesti plen, šesti Steam klíčů a šesti nášivek, takže u Outlast 2 se budete moci nerušeně bavit a vyprazdňovat střeva společně se svými nejbližšími. Nejraritnějším lákadlem balíčku je ovšem rozměrná Outlast kaplička, která byla k vidění na výstavě PAX East. Využili byste podobnou pomůcku při hraní hry Outlast 2 i vy? Vědět nám můžete dát níže v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse