Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2016 17:51
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Doctor Strange překonává hranici 600 milionů dolarů a stává se nejziskovějším filmem Marvelu o zrodu nového hrdiny

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Origin další postavy dopadl nadmíru dobře a lidé z celého světa dali jasně najevo, že komiksovek od Marvelu ještě pořád nemají dost.

Představení každého nového hrdiny, který zaujme své místo ve stále se rozpínajícím světě MCU, je kromě obrovských diváckých očekávání téměř vždy spojeno i s jistou dávkou obav. A ani snímek s názvem Doctor Strange rozhodně nebyl výjimkou. Kromě znalců komiksové předlohy totiž tuto postavu znal jen málokdo, takže menší strach Marvelu nepřekvapí asi nikoho. Ale už po prvních, převážně pozitivních recenzích, které hovořily o jednom z nejlepších MCU originů, bylo jasné, že krok vedle se tentokrát opravdu nekoná. Lidé se navíc hrnuli do kin v pořádně hojných počtech, což se, konec konců, odrazilo i na tržbách z několika posledních týdnů. Celosvětový výdělek snímku se dokonce vyšplhal již na hranici skvělých 616 milionů dolarů a sympaťák Doctor Strange se tím pádem stává nejziskovějším filmem Marvelu o zrodu nového hrdiny. Za sebou tak nechal sólovky, jakými jsou například Iron Man (585 mil.), The Incredible Hulk (263 mil. - i když zde moc o originu mluvit nemůžeme), Thor (450 mil.), Captain America: The First Avenger (370 mil.) či Ant-Man (519 mil.).

Doctor Strange překonává hranici 600 milionů dolarů a stává se nejziskovějším filmem Marvelu o zrodu nového hrdiny
Zdroj: Marvel
Domů
Sdílet
Diskuse