Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2016 19:30
Čas čtení 0:00
johnnybravo

YouTuber zastavil dopravu v New Yorku kvůli focení, tak mu chlapík rozbil sklo baseballovou pálkou. Žertování ho rychle přešlo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hloupý žertík s neočekávaným koncem.

Někteří ho milují a jiní zase zatracují. Tvůrce Coby Persin si svými žertíky získal na internetu tisíce a tisíce nepřejících, kteří ho obviňují z toho, že svá videa má předem dohodnutá a údajní náhodní kolemjdoucí jsou ve skutečnosti herci. Nedokážeme přesně říci, jak to bylo v tomto případě, ale Coby se každopádně s luxusním BMW postavil přímo do jedné z newyorských ulic a rozhodl se společně s kamarádem pózovat fotografovi v plném provozu. Asi nemusíme zdůrazňovat, že ostatní řidiči nebyli vůbec nadšeni z toho, že jim někdo blokuje provoz, a tak se najednou k autu přiřítil chlapík s baseballovou pálkou v ruce a bez zaváhání jí udeřil přímo do čelního skla Cobyho auta, čímž ho rozbil. Překvapený YouTuber nevěděl, co se stalo a pouze bezradně sledoval muže odcházet. Ať je to již dohodnuté, nebo autentické, chudák auto si to odneslo a to ani za nic nemohlo.


Domů
Sdílet
Diskuse