Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 22:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Momo, P.A.T. a Mega M představují novinku Ver mi, která dostává hned i přísný vizuál

HUDBA
Uložit Uložené

Tato spolupráce už snad není pro nikoho překvapením, ale i navzdory tomu jsme byli velmi zvědaví, co si pro nás kluci připravili.

Už před více než měsícem obešla rapové publikum zpráva o tom, že se chystá tehdy ještě překvapivá spolupráce dvojice Momo a P.A.T., která měla být původně dokonce dissem. Tuto skutečnost však sám Momo vyvrátil v krátkém rozhovoru, ve kterém se dozvíš možná i něco víc, a tak se doporučujeme k němu vrátit. Zároveň nedávno oznámil, že již začátkem příštího roku se dočkáme i druhého pokračování projektu Rival. Zatím však žádné další informace nemáme, a tak nám zbývá pouze čekat na další singly.

Dnes však spatřila světlo světa novinka s názvem Ver mi, na níž se objevuje i již zmíněný Pouličný autor tónov, ale kromě něj také Mega M. Tato kombinace slibovala už na první pohled poctivou porci rapu, což podle očekávání i splnila. Nechybí ani doprovodný vizuál, o který se postarali Tox Production a StubyShit. Co se týče hudební produkce, tak tu si na starosti vzal ADYTOS a vy si nyní můžete vychutnat výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse