Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2016 21:54
Čas čtení 0:00
Mary

Jennifer Aniston hviezdi v úlohe odpornej šéfky v blížiacej sa šialenej vianočnej komédii plnej drog, alkoholu a zvráteností

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film nás láka najmä na úžasné herecké zoskupenie.

Štúdio Paramount Pictures zverejnilo nový trailer k bláznivej vianočnej komédii Office Christmas Party (Vianočná párty). Už tie predchádzajúce napovedali, že v snímke nebude núdza o množstvo komických scén vygradovaných priam do absurdných rozmerov a zvrhlostí. Názov titulu vám možno pripomenie klasické sviatočné šablónovité počiny, ako Šťastný Nový rok, Chaos na Vianoce a tematika o zlovestnej šéfke dokonca aj obľúbenú dvojdielnu komédiu Šéfovia na zabitie. Napriek zábavným scénam však s najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o pomerne tuctový film, ktorého najväčšou devízou budú skvelí herci. Tešiť sa môžeme hlavne na perfektnú Jennifer Aniston a Jasona Batemana (spolu si zahrali v spomínaných Šéfoch na zabitie či v Zámene). Sekundujú im Kate McKinnon (Krotitelia duchov, Macík 2), T. J. Miller (Deadpool, Silicon Valley) alebo Olivia Munn (Policajtov švagor, X-Men: Apokalypsa).

Scenár pôsobí dosť schematicky. Aniston stvárňuje nepríjemnú šéfku, nútenú dať svojim podriadeným jasné ultimátum. Ak sa im nepodarí uzavrieť veľmi výnosný obchod, ich pobočku zavrie. Partia zamestnancov teda pozve na vianočný večierok významného klienta s nádejou, že ho donútia podpísať dôležitú zmluvu. Viac sa o snímke dočítate tuVianočnú párty nakrútila dvojica Josh Gordon a Will Speck, ktorá má na konte spomínanú Zámenu alebo športovú komédiu Ľadovo ostrí. V slovenských kinách má film premiéru už 8. decembra. Zájdete naň do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse