Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 13:52
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

YouTube kanál, jaký jsi ještě neviděl. V Drugslab nemají problém šňupnout čáru bílého přímo před kamerou

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Hřiby, LSD i extáze. Diváci jen doporučí drogu a oni ji vyzkoušejí.

Internet nám poskytuje vskutku bohaté možnosti. Můžeme být díky němu v kontaktu s našimi nejbližšími, podívat se na dobré porno nebo sledovat partičku tří mladých jedinců z Nizozemska (Nellie, Rens a Bastiaan), jak na vlastní kůži přímo před kamerou zkoušejí účinky různých drog. Za netradičním YouTube kanálem stojí místní vysílací asociace BNN a jejich cílem je prostřednictvím videí vzdělávat každého, kdo o to projeví zájem. Obsah kanálu proto pochopitelně tvoří edukační materiál, jehož prostřednictvím fanouškům vysvětlují, jak správně dávkovat či užívat jednotlivé typy drog, jaká jsou rizika a jaké jsou následky užití. Nové díly Drugslab vycházejí každý pátek.

Celá show probíhá v jakési chemické laboratoři, kam si jeden z trojice, která sestává ze dvou kluků a jedné holky, přinese jinou drogu, aby ji následně mohl aplikovat a všem tak ukázat, co se stane, když se někdo občerství ketaminem, houbičkami, MDMA, hašišem nebo LSD. Po užití jen čekají na účinek a následně začnou tomu druhému popisovat své aktuální pocity (chce okamžitě tančit nebo má chuť na sex), přičemž vše od začátku až po konec zachytí kamera a její mikrofon. A protože nemají sebemenší problém ani se šňupáním, tak se je rozhodně na co dívat. YouTube kanál Drugslab najdeš na tomto odkazu a několik výběrových kousků z dostupného video repertoáru zase trošku níže.

Pozn. r.: Redakcia Refresheru týmto článkom nikoho nenabáda na užívanie akýchkoľvek zakázaných látok. Práve naopak, ide o informácie edukačného charakteru.

Domů
Sdílet
Diskuse