Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2016 20:01
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Marpo a Trouble Gang popisují jejich pozici na hudební scéně. Poslechni si druhou ukázku z alba DJ Wiche

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Kompletního alba se dočkáme už zítra, a tak si ještě před vydáním můžete poslechnout píseň, která se na tracklistu vyskytuje na třetím místě.

Shrnující informace o producentském albu DJ Wiche, kterým nás legendární producent obšťastní už zítra, jsme vám poskytli zde. Album nabídne celkem 22 skladeb, na kterých se postupně vystřídá špička české a slovenské rapové scény. Většina těchto hostů se také 18. března sejde v pražském Sasazu, kde proběhne velkolepý křest. Veni, Vidi, Wich; jak zní název alba, zatím prozradilo pouze jednu jedinou ukázku, a to singl Tempo, kde své lyrické schopnosti předvedl Separ s Kalim. Videoklip za necelé dva měsíce nasbíral více než 3 miliony zhlédnutí, což snad mluví za vše.

Dnes DJ Wich pokračuje ve vypouštění dalších lákadel. Dočkali jsme se totiž nového klipu. Ten doprovází skladbu Jak ocel, kde figuruje Marpo spolu se svým Trouble Gangem. O povedený vizuál se postaral šikovný Rashid Garipov a věříme, že po těchto dvou skladbách se na zítřejší release musí těšit snad každý pořádný fanoušek českého či slovenského rapu. Desku lze předobjednat tady a stihnout tak Wichův ještě podpis, který ještě ozdobí každou dnešní objednávku.

Domů
Sdílet
Diskuse