Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2016 13:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na koncert legendárního The Gamea tě zve i Sergei Barracuda, Pastor nebo Marpo

REFRESHER
Uložit Uložené

Už za dva dny, tedy 17. 12., bude pražské SaSaZu hostit vystoupení atraktivního zahraničního interpreta, které si nemůžeš nechat ujít.

Pořádná tečka na závěr roku. Americký raper z Los Angeles, The Game to má totiž pravděpodobně již nyní namířeno přímo do České republiky i s celým live bandem. Už 17. 12. se totiž můžeš těšit v pražském SaSaZu na jeho velké vystoupení, během něhož zazní nejen nové hity, ale i stará klasika. No a podobný interpret vyžaduje i atraktivní domácích předskokany, kteří by však dokázali velký prostor vyprodat i samostatně. Před The Gamem tedy uvidíme kluky z AK – Sergeie Barracudu a Pastora a také Marpa s Trouble Gangem. Celou akci nám přináší label Mafia Records, který při této příležitosti zároveň oslaví již své 8. narozeniny. Důležité však je, že v prodeji je posledních několik desítek lístků, a tak si doporučujeme s jejich koupí na poslední chvíli pospíšit. Najdeš je například na ticketportal.cz. No a teď už samotné pozvánky od AK a Marpa.

Domů
Sdílet
Diskuse