Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2016 11:10
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Opilý Santa, pečený sob a Němci jako z České sody. Vánoční reklama na Kaufland od Petra Čtvrtníčka pobaví i tebe

ZAJÍMAVOSTI PETR ČTVRTNÍČEK
Uložit Uložené

Viděl jsi už letošní vánoční reklamu na Kaufland, o kterou se postaral Petr Čtvrtníček? Pokud ne, tak to urychleně naprav.

Je obvyklé, že v období blížících se Vánoc můžeme na televizních obrazovkách či na internetu vidět množství reklam se sváteční tématikou, nový spot od potravinového řetězce Kaufland (odvysílaný pouze jednou, a to v neděli 11. prosince) však nad ostatními čímsi vyniká. Může za to zejména osobitý rukopis jeho autora, kterým není nikdo jiný než známý český herec a bavič Petr Čtvrtníček, jenž reklamu vytvořil ve spolupráci s agenturou Feel Concepts.

A čím konkrétně nás tato poněkud atypicky pojatá vánoční reklama nazvaná Weihnachten Tour zaujala? Odpověď je jasná – především svým humorem. Kromě opilého Santa Clause ležícího u rožně se zbytky pečeného soba je totiž k vidění například úsměvná narážka na dnes již tradiční reklamu Kofoly se zlatým prasátkem, ale i řada dalších povedených vtípků. Ústředními aktéry se přitom stala trojčlenná skupinka kníratých Němců, kteří silně evokují kultovní pořad České sody Alles Gute. Podle Kauflandu bylo jedním cílů reklamy pobavit diváky tím, že se udělají legraci i sami ze sebe. A co na krátký spot říkáte vy? Dejte nám vědět v komentářích. 

Domů
Sdílet
Diskuse