Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2016 13:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dva bratři 10 roků šetřili, aby mohli matce na Vánoce koupit její vysněné BMW. Odvděčili se jí za to, co pro ně dělá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Konečně pořádný vánoční příběh.

Naši rodiče nás vychovali, starali se o nás, a i když postupně rosteme a dospíváme, vždy na nás budou z bezpečné vzdálenosti dohlížet. Někdy si ani neuvědomujeme, kolikrát se naši rodiče museli obětovat jen kvůli tomu, aby udělali své děti šťastnými, a očividně na to nezapomněli ani bratři Jason a Daniel Knustovi. Pocházejí z města nedaleko australského Sydney a na Vánoce si pro svou matku připravili speciální dárek a zároveň i poděkování za to, co všechno pro ně dělala a neustále dělá.

Dlouhá léta ji poslouchali, jak moc by si jednou chtěla koupit BMW. Vlastnit vůz této německé značky patřilo mezi její celoživotní sny a protože ji její synové poslouchali skutečně pozorně, nakonec se jim sen podařilo splnit. Na BMW šetřili dlouhých 10 let, již od svých studentských let, a když se před Vánocemi bavili o tom, co by mohli darovat své matce, dali hlavy a finance dohromady a vydali se na nákupy. Reakci matky pak nahráli a pověsili na Instagram, přičemž ta dlouho nechtěla věřit, že se jí to nezdá a své syny podezřívala z toho, že si z ní jen utahují.


Domů
Sdílet
Diskuse