Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2016 2:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak vypadá rozbalování mobilu za 20 tisíc dolarů? Je pokrytý italskou kůží, dbá na bezpečnost a nechybí mu prémiové doplňky

TECH
Uložit Uložené

Vojenské šifrování, bezpečnostní tlačítko a ručně vyráběná konstrukce.

Koncem května tohoto roku jsme tě informovali o tom, že se na trh chystá smartphone, jaký tu ještě nebyl. Jeho výrobce nepatří mezi známé společnosti na trhu s technologiemi a nikdo od této společnosti neočekával, že se jí podaří vytvořit a následně i zákazníkům doručit smartphone za neuvěřitelných 20 tisíc dolarů. Je nám jasné, že za tyto peníze by se dalo pořídit auto na úrovni či dlouhatánská dovolená, ale společnost Sirin Labs si troufala na to, že jejich smartphone Solarino sklidí úspěch i přes vysokou cenovku.

Za tuto cenu samozřejmě uživatelé dostanou prémiový telefon s kvalitními materiály a ještě i několik výjimečných bezpečnostních funkcí. Šifrování na vojenské úrovni, zvláštní bezpečnostní tlačítko a ručně vyráběné panely konstrukce v kombinaci s italskou kůží zajišťují, že používání tvého Solarinu nebude mít žádné nedostatky. I když je na trhu již několik měsíců, asi těžko bys o něm našel mnoho detailních informací, protože lidé ochotni vysolit 20 tisíc dolarů za smartphone raději zůstávají v anonymitě. YouTuber Unbox Therapy však dostal příležitost Solarino rozbalit přímo před kamerou a věř tomu, že obsah jeho balení a celkové zpracování by tě možná přesvědčilo zaplatit tolik peněz za telefon.

Domů
Sdílet
Diskuse