Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2017 12:46
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Tajomná Rooney Mara prichádza konfrontovať starého známeho s ich spoločnou temnou minulosťou v traileri psychologického thrilleru Una

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Festivalový kúsok Benedicta Andrewsa sľubuje poctivú psychologickú drámu.

Mladá žena menom Una nečakane dorazí na pracovisko Bena, staršieho muža s ktorým ju spája nie práve najkrajšia minulosť. Ben si zmenil meno a žije odstrihnutý od svojho predošlého života. Jeho stretnutie s Unou prebudí démonov dávno zabudnutých dní, a na povrch vyplaví pochované spomienky a túžby. Thrillerovú drámu Una nakrútil debutant Benedict Andrews podľa chválenej divadelnej hry Davida Harrowera. Už z toho vyplýva, že tu sa bude brnkať skôr na psychológiu a prepracované charaktery. Trailer láka na zaujímavý minimalistický film, ktorý bude stáť hlavne na hercoch. V hlavných úlohách uvidíme osvedčenú Rooney Mara (Carol), Bena Mendelsohna (Rogue One) a Riza Ahmeda (The OA). Una získala pochvalné recenzie na rôznych festivaloch, dúfajme teda, že nás naozaj čaká silný zážitok. Americká premiéra je naplánovaná na 19. januára 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse