Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2017 18:47
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Muž, který udělal ze známého nápisu Hollyweed, promluvil o svém činu. Tvrdí, že legalizace marihuany není dostatečně probíraným tématem

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Svým činem se snažil upoutat pozornost.

Neznámý vtipálek během Silvestra pozměnil legendární nápis, z Hollywoodu se stal Hollyweed. Nápis zezelenal během noci, obyvatelé Los Angeles si toho tak mohli všimnout už ráno. Tmavé prostředí však nebylo jediným, co aktivisty ochránilo - tu noc totiž na západním pobřeží Ameriky prudce pršelo. Bezpečnostní kamera sice podle záznamu vandala zachytila, kvůli příšerným povětrnostním podmínkám však nelze určit ani rasu či přibližnou výšku.
 
Vtip pobavil lidi i internet, ale místní policii celá události až tak nepotěšila. Ihned začali pátrat a celá akce by byla pro ně neúspěšná, pokud by se viník sám nepřiznal. A to konkrétně v rozhovoru pro portál vice.com, ve kterém se dvojice Zach a Sarah prohlašuje za autory novoroční zábavy. Z odpovědí vyplývá, že měl Zach inspiraci již z dřívější doby, kdy viděl nápis Hollyweed na fotkách z roku 1976. Podle jejich slov však nebyla příprava ani provedení vůbec jednoduché, ale nakonec jsou spokojeni. Snaží se totiž opět rozvířit vlny rozhovorů o marihuaně, protože je v této oblasti podle něj nedostatečné množství diskuse. I výsledek amerických voleb ho podporuje k tomu, aby stále hlasitěji křičel ano v boji za legalizaci marihuany.


 

A photo posted by Tommy Chong (@heytommychong) on

Domů
Sdílet
Diskuse