Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2017 19:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C-ho a Fobiu Kida doplňuje v CBG další interpret. Představujeme ti Calina a jeho skladbu PLAY TIME

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Někteří už měli možnost slyšet jeho starší věci, pro jiné nováček, který má ale velký potenciál.

Jak jsme se již měli možnost dozvědět z velkého rozhovoru s Pil C-m, jeho crew vystupující pod titulem Comebackgang není jen spojení hudebníků, umělců a producentů, ale i jiných umělecky a jinak zaměřených členů, kterých je vlastně i podstatně více. Postupně se však CBG rozšiřuje o další členy, ti nejsou vybíráni na základě žádného konkrétního klíče, ale spíše pocitově. Nejen díky svým skills se na začátku roku 2016 stal druhým rapovým členem Fábio Kid, který svou pozici během roku dokázal potvrdit několika kvalitními projekty.

Dnešním dnem do Comebackgangu přibývá další člen, kterým je Calin – zpěvák a raper z Brna. Mnozí jste ho už měli možnost slyšet například na spolupráci s Jofrem s názvem Chladné hviezdy. Nyní si představíme novinku, která vychází již na youtube kanálu CBG a je z trochu jiného, více rapového soudku. O hudební produkci věci PLAY TIME se postaral kluk, který si říká Karma Rhythm a zároveň jsme se hned dočkali i doprovodného vizuálu. Snad jediným mínusem této skladby je její stopáž, ovšem už teď se těšíme na další věci a možná i staré známé Comebackgang čtvrtky? Uvidíme.

Domů
Sdílet
Diskuse